Проблемът ми е,че когато е в града и тръгна спра-тръгна спра,колата загравя,но в момвнта в който започна да се движа започва да изстива.Проблемът е,че изстива прекалено много,особенно на дълъг път не иска да качи повече от 50 градуса и естествено ми духа студено,дава невероятен разход от 40л. на 300км.Какъв е проблемът?Мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с температурата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщениеПроблемът ми е,че когато е в града и тръгна спра-тръгна спра,колата загравя,но в момвнта в който започна да се движа започва да изстива.Проблемът е,че изстива прекалено много,особенно на дълъг път не иска да качи повече от 50 градуса и естествено ми духа студено,дава невероятен разход от 40л. на 300км.Какъв е проблемът?Мерси предварително156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
xax мм да разхода за градско си е супер
И аз ще сменям след 2 дена термостатче. Взех си BEHR за 85 лева и отстъпка 10% общо 86 кинта с доставаката и наложения платеж.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеТермостатче колега. Бързо се сменя и за щастие не е скъпо.
Този разход градско или на дълъг път ти дава. За градско е суперНе е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
ами именно твоят стои постоянно отворен и антифриза се върти от радиатора в двигателя постоянно и се охлажда ,а новият ще затваря и ще държи ДВГ-то в определената температура ,когато затвори термостата не влиза охладен антифриз в ДВГ-то и той си загрява.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеами именно твоят стои постоянно отворен и антифриза се върти от радиатора в двигателя постоянно и се охлажда ,а новият ще затваря и ще държи ДВГ-то в определената температура ,когато затвори термостата не влиза охладен антифриз в ДВГ-то и той си загрява.Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщениеБлагодаря за отговора,сега разбрах.Ще може ли да ми препоръчате ли сервиз за смяна и горе-долу колко ще ми струва.МерсиAlfa Romeo GTV 150hp
Comment
Comment